Omloop Het Nieuwsblad 2021 – Voorspelling

Geplaatst door

De Omloop Het Nieuwsblad 2021 – de officieuze start van het wielerseizoen en de start van het wielervoorjaar. De Omloop is de ideale kans om te wennen aan de nieuwe tenues en vooral om te zien hoe de kaarten liggen na de winter. Het parcours van deze mini-Ronde van Vlaanderen gaat over 201 kilometer van Gent naar Ninove over 9 kasseistroken en 13 pittige kuitenbijters. Vooral de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg – met de toppen op 17 en 12 kilometer van de streep – zijn ideaal om een definitief verschil te maken.

LEES OOK: SCORITO KLASSIEKERSPEL – VOORSPELLING

Omloop Het Nieuwsblad 2021 – profiel

Omloop Het Nieuwsblad: voorspelling

Zo vroeg in het seizoen zijn er weinig tot geen uitslagen van de renners, dus baseert de computert de voorspelling vooral op basis van data van de afgelopen jaren. Opvallend laag in de uitdraai is Julian Alaphilippe. De reden is vrij simpel: Alaphilippe heeft nog geen goede uitslagen neergezet in kasseikoersen. Natuurlijk weten we stiekem wel dat hij het kan (zie zijn indrukwekkende optreden voor z’n val in de Ronde van Vlaanderen vorig jaar) en dus krijgt hij van ons de eenhoorn toebedeeld.

De voorspelling van de 💻:

*** Yves Lampaert, Florian Senechal, Greg van Avermaet

** Matteo Trentin, Oliver Naesen, Julian Alaphilippe

* Aleksander Kristoff, Zdenek Stybar, Mads Pedersen, Jasper Stuyven

🦄 Julian Alaphilippe*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

Omloop Het Nieuwsblad 2021 – voorspelling

Omloop Het Nieuwsblad 2021 – voorspelling