UAE Tour 2020 – Voorspelling etappe 1

Geplaatst door

Zondag 23 februari: The Pointe – Dubai Silicon Oasis (148 km)

De eerste etappe van de UAE Tour 2020 is zoals de sprinters ‘m graag zien: zo vlak als een biljartlaken. De finish ligt na 148 kilometer in Silicon Oasis, de Arabische tegenhanger van Silicon Valley. Het is één van de 4 sprintkansen deze editie, maar wel de enige met kans op de leiderstrui. Het wordt in ieder geval genieten voor liefhebbers van een massasprint dankzij de aanwezigheid van vrijwel het complete sprintersgilde.

UAE Tour 2020 profiel etappe 1
UAE Tour 2020 – profiel etappe 1

UAE Tour 2020: voorspelling etappe 1

Op naar een koninklijke massasprint in de eerste etappe van de UAE Tour 2020. Van de echte topsprinters missen we hier alleen Fabio Jakobsen en Elia Viviani. De computer schat Pascal Ackermann (101 datapunten) op dit moment het hoogste in, mede dankzij zijn recente zege in de Clasica de Almeria. Kort achter Ackermann zitten Dylan Groenewegen (96), Caleb Ewan (95), Sam Bennett (95) en Fernando Gaviria (93).

De voorspelling van de 💻:

*** Pascal Ackermann, Dylan Groenewegen, Caleb Ewan

** Sam Bennett, Fernando Gaviria, Arnaud Démare

* Max Walscheid, Luka Mezgec, Jakub Mareckzo, Rudy Barbier

 🦄 Alberto Dainese*

*De eenhoorn is onze joker, lekker ouderwets op basis van gevoel

UAE Tour 2020 – voorspelling etappe 1